Idag har jag och Mary-Jane äntligen hoppat! Underbart! Jag å en tjej med egen häst i vårt stall byggde upp några hinder å la ut markbommar, å så red vi ihop. Jätteroligt! Det tyckte Mary-Jane också 😝 Hon ville så Gäääärna fram till hindren. Fort. För det e så kuuuuul!

Vi fick hjälp att bli filmade... Det ser lite stretigt ut hihi, men vi lyckades hålla hyggligt jämnt tempo, fick in fint flyt och hade väldigt roligt båda två.

DET var inte sista gången..!


Mina kollegor i lunchmöte.. 

Idag hade jag först en privatlektion - efter min egen ridning - med två stycken som skulle hoppa. En rolig lektion i kall manege :) Sen iväg en sväng till tandläkaren med min son, så tillbaka till jobbet för fodring å insläpp av alla 22 hästar och fortsatt arbete med lektioner å annat. Mina ridgrupper hade markarbete idag (rida över bommar på marken), å det gick fantastiskt bra. Vad duktiga de blivit, å vilken  bra balans.. Härligt att se å hjälpa dem att utvecklas.

Så avslutade jag med att rida stora gängliga Lufsen innan kvällsfodringen. Han var full av energi idag! Jag fick allt räkna till tio där några gånger haha.. Men sen på slutet kunde han äntligen slappna av å arbeta riktigt och i rätt form. Så skönt..

Känns lite konstigt att jag inte ska rida nån imorgon.. Då de båda (alla) går med på lektion. 

Nu måste jag ju SOVA. Stalltjänst imorgon bitti å förmiddag. Vet ju hur kul det är, när jag e toktrött... :)

Tur att jag e så mogen å förnuftig ;)