Hej på er! Jag har flyttat min blogg sen ett tag och min adress är numer www.fiffsan.se, men tänker att det kan vara roligt att även ha med lite smakprov här. Besök den gärna! Kram på er!

Som musik i mina öron. Gräsklipparen, när min son klipper gräset. (jo.. jag har mutat honom, 60 spänn, men ändå, om jag inte låtsas om just den biten.)

Vart tog den här dagen vägen..? Eller det vet jag egentligen för det var en jätteintensiv och väldigt rolig arbetsdag (såhär i efterhand) Fullt ös verkligen. Och som vanligt kom jag inte iväg i tid utan dröjde mig kvar längre. Stallet var klart i ett nafs tack vare att vi var så många och sen fick vi gjort en hel del utöver det. Normalt sett, om man jobbar själv, hinner man oftast inget extra alls. Men det händer mycket nytt nu, vilket är roligt och man dras med i all planering och nyfix. Lektionshästarna kommer att få en mycket större skogshage att gå i till exempel, istället för två mindre, och en större gräshage med, vilket ju är helt underbart. Jag gläds med dem verkligen! Och det kommer bli lättare med vattning av hästarna på sommaren och lite annat gott.

Gammal härlig bild på några av mina arbetskompisar.. S:et (RIP), Pretty och Jaffa

IMG_1860 (2)

Jag skulle ju visa bilder på grässläppet, men tyvärr var jag inte med på första som jag trodde. Det var nån annan som hann före.. hehe, vi är några stycken. (nån ska få stryk:) Men jag lovar att det kommer härliga bilder snart! Jag ska allt fota dem när de busar ut nån dag nu. Än så länge är de helt nya på gräset och håller på att vänja magarna så sakta, nu i början är de ju så otroligt glada och det riktigt bubblar i mig med när jag ser dem!

Gammal bild på en som känner sig som jag gör just nu hahaha (Jaffa, Pretty, Mary och Jocke)

IMG_1854 (2)

Det var en riktigt bra måndag iallafall, även om jag faktiskt höll på att storkna en stund förut av att det var lite väl många järn i elden. Hur har det varit för er?