Inte ska väl jag...!?

Kom hem ikväll efter jobbet till ett tomt hus... Nåja. Bullen, Morris å Missan + fiskarna var ju hemma såklart, å Frallan kom hem med mig. Men alla tvåbeningar var iväg. Grabbarna på julbord på Salt & Sill med farmor å farfar..! Inte alls avundsjuk..! Å maken i Göteborg på jobb.

Så jag tog en varm dusch å hällde upp ett gott glas vin. 

Tills för ett par år sen arbetade jag (bland annat) med mitt egna företag, där jag gjorde diverse skönhets och friskvårdsbehandlingar. Jag gjorde en hel del Makeuper och stylade hår på privatpersoner inför blöllop, bal å fester. Numer har jag lagt ner behandlingar å så, och vad gäller makeup-biten är det väääldigt sällan, och då mest genom min agentur. Men det händer att jag gör det när det passar me tid å dag.. Imorgon ska jag hjälpa en tjej med hår å makeup inför ett evenemang hon ska på.  

En brud jag fixade, som blev nöjd å som jag är nöjd med å stolt över..

Jag har gjort väldigt många fest å brudgrejer, å alla har jag inte ens fotat eller har kvar, men en del.

Sitter å bläddrar lite i olika tester å jobb som finns på datorn... Hmm, en djungel haha

 

   

Nä, nu ropar min bok på mig, dags att krypa ner å varva ner.. Ha det gott, å ta hand om dig! Man lever (troligen) bara en gång..