Jag är nästan hög av kreativitet efter jobbet idag. Det är en sån känsla att få äran att arbeta med människor som är så grymt kompetenta inom sitt område. Som är så skapande.  

Det här blev så bra!

 

Lennart från AvenueModeller hade med en gammal portofolio, en stor grå bok, min gamla.  Från tiden då man hade riktiga album med foton i, istället för på nätet.

 

 Kolla in den här fantastiska kjolen! Skapad av Aviad Arik Herman

 

 

 

 

  

Avi Ericsson fotar Lisa

Jag har lyxat till det med ett glas bubbel, det kändes bara rätt på nåt vis idag. Det blir skönt mys och premiär av "Så mycket bättre" med familjen. Det blir perfekt efter en arbetsdag med efterförljande bandymatch, yngste sonen spelade och det vill jag ju inte missa. Nu ska jag göra potatisgratäng å bubbla på.

Ha en bra kväll Finingar