En riktigt skön söndag. I vår sanna familjeanda, så spenderade vi lördagskvällen utan tider eller krav. Vi lagade mat i lugn och ro, spelade in "Så mycket bättre" för att slippa hålla den tiden och såg det sen sent på kvällen när vi kände för det. Vi var uppe rätt sent allihop och sov så länge vi ville idag. DET var välbehövligt!

Nu har resten av familjen åkt iväg på fotboll - IFK-Häcken - och nej, jag kände inget större behov av att åka med. Jag är som Ferdinand och trivs bättre häääär, där jag får lugn och ro haha. Bara jag, Frallan å katterna. Å kanske tar jag en tur upp till mina älsklingar i stallet. Nu följer ju tre dagars makeup & hårstyling i studio, istället för stalljobb, så jag får ju mildra abstinensen på nåt sätt..

Ett foto av mig å Märlan, som jag älskar


 

  Troja

 

Jaffa

 

Axel with friends... Jag har det verkligen bra, som får ha dessa sköningar som arbetskarater!

 

  Nä, nu ska jag pössa på Frallan en stund!


Ha det Underbart idag, vi hörs sen!