Snacka om att kunna sprida energi å glädje! Frallan har massakrerat en - uppenbarligen heeeelt grym - basketboll nu ikväll här på gräsmattan. SÅ lycklig (och skummig hahaha)

Ridning och hästar fick stå tillbaka idag tyvärr till förmån för barnen och familjen, jag fick nöja mig med att drömma om det och hade lite kontakt med de som skötte stallet idag.. Imorgon jobbar jag däremot många timmar med hästarna, har möte, håller lektioner, och planerar. Så jag får stilla mig till dess..

Här är jag å fina Mary-Jane på ett träningspass i paddocken.


De har det allt fantastiskt bra, våra lektionshästar. Får gå ute dygnet runt nu med sin flock i gräshagar, å gotta sig å mumsa...  


Lyckorus! 

Idag var det ju mors dag. Jag började med att - efter underbar frukost med äggmacka och proteinrik bärsmoothie - fullständigt ruinera mig med yngste sonen i en sportaffär. Han behövde fotbollsskor - i storlek 40!!!! Å han e den yngste av sönerna, 10,5 år gammal... hoppla :) - OCH nya "sportskor".. När vi ändå var i farten så köpte vi även nya målvaktshandskar å en ny fotboll (de hade inte en enda hel kvar, de spetsas på buskar, äts upp av Frallans kompisar under glada rop från henne och massakeras faktiskt oxå av henne själv..) 

Varför behålla lönen längre än nödvändigt tjoho

 

 

Mycket nöjd lillebrorsa, jag å Frallan åkte direkt å såg andra halvlek på storebrorsans fotbollsmatch på hemmaplan. De vann idag, jättebra match mot Oddevold 5-3. De spelade bra och det var roligt att titta på, spännande. 

Efter matchen, en smarrig lunch i solen på lokala Thairestaurangen, sen hem å slänga ihop tre fantasifulla sockerkakor - jag älskar att baka, det är frid för själen för mig - en med bara vaniljkräm, en med hallon å vaniljkräm och en med mörka chokladbitar å vaniljkräm. Så tog jag med dem när vi åkte bort till mamma å pappa för en morsdagsfika.

Underbart skönt att träffa dem å sitta där på deras altan i solen.. Vi bor faktiskt bara en mil ifrån varandra, men det blir liksom inte av att vi träffas så mycket, vilket svider lite i hjärtat ibland. Det kändes riktigt bra att ha med nybakade kakor för provning å utlåtande och småprata med dem, medan grabbarna badade i solen å Frallan skällde på kapp. En bonus var att min lillasyster Åsa var där med sin man (kille, men det låter lite märkligt när man e tokvuxen..:)

Jag kände att jag saknat dem å det var skönt att få ventilera och prata och få goda råd om livet å i jobbfrågor. De bor så himla vackert och lugnet e så påtagligt där hos dom... Ljuvligt 

En skön dag i sann Fiffsan-anda, det vill säga.. Rätt så bra i farten.. Kram på er!