Här står de, sköningarna, å väntar på fotvård... Alla är jätteintresserade av mackan å kaffet jag håller i händerna.. Ser det gott ut...?

Å fotvård fick de, å lite nya skor till på köpet.

Dagen bestod av arbete i stallet och med hästarna. Så hämtade jag foder i min lilla bil. Haha, den e lite fullpackad. Den rockar! 

Det är härligt att få arbeta med kroppen å ha sköna varma ( å lite sketna) kläder! I love.

När arbetet var klart var det hämtning av barn, inköp av hund å kattmat samt av plocka-själv-sallad från affären - jag orkade/hann inte laga nåt, så ett optikerbesök. Allt i en rasande fart. Sen gick solen ner...

Nu har jag "portionerat" ut mina söner hos kompisar, duschat av mig stall å foder, tänt en brasa å lagt mig under duntäcket för att Lyxa med en stor skål glass..... Inte så dumt att vara Fiffsan ibland🌺